Om meg


Jeg er en voksen kvinne på 50 år, som er bosatt ved sjøen i Østfold med min familie.

I hverdagen har jeg forkjærlighet for blomster, hage og interiør. Altså det vakre som gleder og varmer, hjerte, kropp og sjel.

Min erfaring så langt i livet er at det ikke alltid er det dyreste man får kjøpt i butikkene som gir de vakreste detaljene i hjemmet. Å sette sammen gammelt, minnerikt, selvlaget og nytt, gir hjemmet den personligheten jeg ønsker å presentere. Ofte opplever jeg at kreative ideer dukker opp når jeg går tur langs sjøen med min lekende Dachs på 4 år, og plukker drivved, skjell og annet spennende som kanskje fløt i land i fjor. De rå naturmaterialene har alltid ligget mitt hjerte nær, og jeg bruker de ofte sammen med nye ting for å skape vakre stilleben.

De siste år har min hageinteresse utviklet seg mye takket være bladet, Hagen For Alle. Selvfølgelig innebærer det både prøving og feiling, men flere vellykkede prosjekter har det også blitt. Har også blitt en ivrig samler av ulike typer pelargoniaer. Det å se disse skjøre små stiklingene vokse seg store og blomsterrike (det er ihvertfall målet) gir mye glede.

Når virkelig den store ånden kommer over meg maler jeg bilder og lager collager. Har gått flere malekurs og hatt et par utstillinger. Jeg ønsker å formidle glede og inspirasjon til dere der ute. Setter forøvrig stor pris på din kommentar.

Send meg gjerne en e-mail om du har spørsmål.
mstroe3@frisurf. no

Med blomsterlig hilsen Marianne

1 kommentar:

  1. Själva TAG Heuer Autavia-kollektionen kommer från TAG Heuers nya huvuddesigner, Guy Bove. Efter att ha hjälpt till att lansera Breitlings nya ansikte, samt tillbringat år på Chopard med att förbättra sin design dramatiskt, har Guy Bove ett nytt mandat på TAG Heuer som jag personligen är väldigt exalterad över. Autavia rolex replica (som jag förstår) är en produkt som han var ansvarig för, och vi kan se en mycket tilltalande blandning av praktisk nytta och TAG Heuer sport-DNA. Det jag verkligen gillar är att Mr. Bove inte bara försökte göra om den klassiska Autavia, utan snarare att producera en aktuell och modern klocka som passar väldigt bra med klockentusiasters nuvarande trender. Kort sagt, det är en klocka med vintagetema med alla färgglada typsnitt och materialval som samlare för närvarande är nöjda med.

    SvarSlett